Η εθνική ομάδα 3x3 της Πολωνίας στο Urban Legends!!!

Η πρώτη διεθνής συμμετοχή σε ελληνικό τουρνουά 3x3 είναι γεγονός! Φυσικά στο 3x3 Urban Legends καθώς το κίνητρο της πρόκρισης στο World Tour Masters της Πράγας είναι πολύ μεγάλο. Τόσο, που η ομάδα Born2Ball ταξίδεψε από την Πολωνία για να κερδίσει τον πρώτο σταθμό του 3x3 Urban Legends, που πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε στις 25 & 26/04 στα ανοικτά γήπεδα του Γ.Σ. Αρίων. Στόχος τους ήταν να κερδίσουν τον πρώτο σταθμό και έτσι να προκριθούν στον μεγάλο τελικό του 3x3 Urban Legends στο οποίο ο νικητής κερδίζει την πρόκριση του στο World Tour Masters της Πράγας με όλα τα έξοδα πληρωμένα από το Urban Legends, εκεί θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει $10.000!

Η ομάδα των Born2Ball δεν είναι μια τυχαία ομάδα, αποτελείται από τους Krysztof Bialkowski (έχει αγωνιστεί το 2013 στο World Tour), Tomasz Barkowski (Εθνική ομάδα 3x3 Πολωνίας - 7η θέση στο Παγκόσμιο της Μόσχας, 2014) Filip Kenig (Εθνική ομάδα 3x3 Πολωνίας - 7η θέση στο Παγκόσμιο της Μόσχας, 2014), Przemyslaw Lewandowski (Εθνική ομάδα 3x3 Πολωνίας - 7η θέση στο Παγκόσμιο της Μόσχας, 2014), στην ουσία δηλαδή η Born2Ball είναι η Εθνική ομάδα 3x3 της Πολωνίας και μόνο η συμμετοχή της δείχνει το πολύ υψηλό οργανωτικό επίπεδο του 3x3 Urban Legends. Παρόλα αυτά η ομάδα των Born2Ball δεν κατάφερε να προκριθεί καθώς στον ημιτελικό της διοργάνωσης αποκλείστηκε από τους τελικούς νικητές τους 22+ (Στάθης Ρένζουλας, Γιώργος Αγγελόπουλος, Άγγελος Αναστασόπουλος, Λάζαρος Τζορμπατζιόγλου) σχετικά εύκολα, γεγονός που δείχνει και το πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των ελληνικών ομάδων του 3x3!!!
Επόμενος σταθμός του 3x3 Urban Legends αυτή τη φορά στους Αμπελόκηπους σε συνεργασία με τον Α.Ο. Αμπελοκήπων στις 09 & 10 Μαΐου. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο www.playfools.gr

Επιθυμείτε να λαμβάνετε νέα μας;
Χορηγοί:
Copyright © 2017 PlayFools.gr. All Rights Reserved.