Το 3x3 Urban Legends στην Πεντέλη τελείωσε, φύγαμε για Βριλήσσια!

To 3x3 Urban Legends @ Α.Ε. Πεντέλης ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Μαΐου στο αθλητικό κέντρο Νέας Πεντέλης με την συνεργασία του αυλλόγου Α.Ε. Πεντέλης και με συμμετοχή 60 ομάδων.
Το τρίτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του 3x3 Urban Legends για την κατηγορία Elite και μαζί και την ευκαιρία για να διεκδικήσουν την πρόκριση τους στο 3x3 World Tour Masters στην Πράγα, κέρδισε η ομάδα ΚΑΚΟΥΤΙΝΟ αποτελούμενη από τους Φώτη Βασιλόπουλο, Δημήτρη Αθανασούλια, Γρηγόρη Ραλλάτο και Θοδωρή Ασημακόπουλο!
Στην κατηγορία U18 που επίσης ο νικητής προκρίνεται στον μεγάλο τελικό για να διεκδικήσει το χρηματικό έπαθλο των 300,00€, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα ΚΑΠ αποτελούμενη από τους Βίκτορα Καρακατσάνη, Ζάχο Θεοδωράκη και Δημήτρη Μαργέλη!
Στην για άλλη μια εβδομάδα συναρπαστική κατηγορία +18 Amateur νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα Patatokoumpis (Δημήτρης Κίτσιος, Θανάσης Αθανασίου και Μιχαήλ Μιχαλάς).
Η συνέχεια θα δοθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 23 & 24 Μαΐου στα Βριλήσσια (ανοικτά γήπεδα Ολύμπου). Οι ευκαιρίες για συμμετοχή σε αυτή την γιορτή του basketball και για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό λιγοστεύουν καθώς τα Βριλήσσια θα είναι ο 4ος από τους συνολικά 5 σταθμούς του φετινού 3x3 Urban Legends Tour.
Για περισσότερες πληροφορίες (δηλώσεις συμμετοχής, κόστος, πρόγραμμα) μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας www.playfools.gr

Επιθυμείτε να λαμβάνετε νέα μας;
Χορηγοί:
Copyright © 2017 PlayFools.gr. All Rights Reserved.