Σύστημα διεξαγωγής season 2016

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ:
+18 Elite - Πρόκριση για τις δυο πρώτες ομάδες κάθε τουρνουά στον τελικό της κατηγορίας - δωρεάν συμμετοχή στον τελικό για τις ομάδες που προκρίθηκαν (θα γίνει στην Αθήνα).
+18 Amateur - Πρόκριση για τις δυο πρώτες ομάδες κάθε τουρνουά στον τελικό της κατηγορίας - δωρεάν συμμετοχή στον τελικό για τις ομάδες που προκρίθηκαν (θα γίνει στην Αθήνα).
U18 - Πρόκριση για τις δυο πρώτες ομάδες κάθε τουρνουά στον τελικό της κατηγορίας - δωρεάν συμμετοχή στον τελικό για τις ομάδες που προκρίθηκαν (θα γίνει στην Αθήνα).

ΈΠΑΘΛΑ:
+18 Elite - τελικός νικητής ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ WORLD TOUR MASTERS στην ΠΡΑΓΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ - Έπαθλο στο World Tour 10.000,00$.
+18 Amateur - τελικός νικητής 300,00€
U18 - τελικός νικητής 250,00€

Οι υπόλοιπες κατηγορίες ολοκληρώνονται σε κάθε διοργάνωση ξεχωριστά, στους νικητές θα απονεμηθούν έπαθλα και μετάλλια.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:
• οι παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε διοργάνωση στο εξωτερικό μπορούν να αγωνιστούν μόνο στην Elite κατηγορία
• εάν κάποια ομάδα αγωνιστεί σε τουρνουά 3x3 Urban Legends για τη season 2016 στην Elite κατηγορία, δεν μπορεί να αγωνιστεί στην κατηγορία amateur την συγκεκριμένη season
• κάθε ομάδα για να μπορεί να αγωνιστεί στον τελικό της διοργάνωσης θα πρέπει να έχει αγωνιστεί σε τουλάχιστον 2 τουρνουά 3x3 Urban Legends
• από τον παραπάνω κανόνα εξαιρούνται οι ομάδες που έχουν αγωνιστεί σε World Tour και οι ομάδες από το εξωτερικό
• οι ομάδες που θα προκριθούν στον τελικό, μπορούν να κάνουν μια (1) αλλαγή στο roster τους για τον τελικό
• κάθε αθλητής που θα χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή στον τελικό θα πρέπει να έχει αγωνιστεί σε τουλάχιστον 1 τουρνουά 3x3 Urban Legends (εξαίρεση οι παίκτες του World Tour και οι αθλητές των εθνικών ομάδων)

 

Επιθυμείτε να λαμβάνετε νέα μας;
Χορηγοί:
Copyright © 2017 PlayFools.gr. All Rights Reserved.