Όροι χρήσης Newsletter

Με την εγγραφή σας στο Newsletter του playfools.gr συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους χρήσης:

Η αποστολή newsletter από τον ιστότοπο του playfools.gr γίνεται μόνο προς όσους έχουν επιλέξει να λαμβάνουν newsletter.

Το playfools.gr παρέχει στους συνδρομητές της υπηρεσίας Newsletter τη δυνατότητα να διαγραφούν από τη λίστα παραληπτών, οποιαδήποτε στιγμή το θελήσουν. Εφόσον ένας συνδρομητής επιλέξει τη διαγραφή του από τις λίστες παραληπτών, τότε το email του διαγράφεται οριστικά.

Η εγγραφή και διαγραφή στο newsletter γίνεται μέσω διαδικασίας ελέγχου αυθεντικότητας της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του συνδρομητή (opt-in/opt-out).

Τα προσωπικά στοιχεια (e-mail) που συλλέγονται θα χρησιμοποιηθούν για την τήρηση αρχείου με σκοπό την επικοινωνία του playfools.gr αποκλειστικά για το σκοπό αυτό και για κανέναν άλλο σκοπό. Tο playfools.gr δεσμεύεται ότι θα χρησιμοποιεί αυτά τα στοιχεία σύμφωνα με τους νόμους του Ελληνικού κράτους και της Ευρωπαικής Ένωσης. Τα στοιχεία που συλλέγονται δεν μεταπωλούνται ούτε κοινοποιούνται σε τρίτους. Το playfools.gr διατηρεί το δικαίωμα μη εγγραφής κάποιου προσώπου στις λίστες παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές.

Τα newsletters τα οποία το κοινό λαμβάνει με την εγγραφή του στις λίστες παραληπτών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του playfools.gr και ως εκ τούτου προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων.